Pages

Subscribe:

29 Ağustos 2011 Pazartesi

Ciltteki ve Yüzdeki Kırışıklık Nasıl Giderilir, Karışıkları Önlemek için

Cildimiz bizimle büyüyüp bizimle gelişen, bizim hayatımızın en önemli parçasıdır. Cildimize gerekli bakım ve ilgiyi göstermediğimizde çok yıpranmış ve yaşlı, harap bir görüntüye bürünür, kırışıklar artar ve huzursuzluklar başlar. Peki yaş ilerlemesine rağmen kırışıklıkları engellemek, önlemek için neler yapılabilir, vücut, cilt nasıl genç ve pürüzsüz görünür? bu sorulara çözümümüz ‘oksijen kremi ile genç ve kırışıksız bir cilde sahip olun’ olur.
OKSİJEN KREMİ İLE CİLT KIRIŞIKLIKLARINIZDAN KURTULUN
Televizyonda ünlülerin ilerlemiş yaşlarına rağmen nasıl bu kadar genç ve bakımlı göründüklerini hepimiz merak ederiz. Ünlülerin güzellik sırlarından birisi olan oksijen kremi ile kırışıklıklarınızdan kurtulabilirsiniz. Şimdi orta yaşlarda fakat hiç kırışığı olmayan ünlülerin güzellik sırrını açıklayalım. Kylie Minogue ve Uma Thurman gibi birçok yıldız, yüzünde kırışık oluşmaması için özel bir oksijen kremi kullanıyor.
İlerleyen yaşlarına rağmen pürüzsüz ciltleriyle dünyayı kendilerine hayran bırakan ünlü yıldızların sırrı ortaya çıktı. Kylie Minogue, Uma Thurman ve Tom Cruise gibi birçok yıldızın, yüzlerinde kırışıklık meydana gelmemesi için özel bir oksijen kremi ve başlığı kullandığı açıklandı.
İsviçreli bilim adamı Paul Herzog ve eşinin geliştirdiği sistemde ilk olarak yüze yüksek miktarda oksijen içeren özel bir krem sürülüyor. Gözenekleri açan ve cildin yaşlanmasını önleyen kolajen enziminin salgılanmasını hızlandıran bu krem sürüldükten sonra, bakım yaptıran kişinin başına özel bir başlık yerleştiriliyor.
Astronot başlığına benzer bu başlığın içerisinde bakım yaptıran kişinin yüzüne bir miktar daha oksijen püskürtülüyor. Sonuçta cilt çok daha sağlıklı ve pamuksu bir görünüme kavuşuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder