Pages

Subscribe:

29 Ağustos 2011 Pazartesi

Şems Aslan Bal Kabağı Cilt Bakım Maskesi Tarifi

Ciltteki gözeneklerin temizlenmesi ve hava alması hücre yenilmesi ve cildin genç görünmesi açısından çok önemlidir. Temizlenen ve bakımı yapılan bir cilt daha sağlıklı, pürüzsüz ve genç görünür. Genç ve güzel görünmek için cildinize uygulayabileceğiniz bir diğer maskemiz olan bal kabağı maskesi ile güzelliğinize güzellik gençliğinize gençlik katın.
ŞEMS ASLAN BAL KABAĞI BAKIM VE GÜZELLİK MASKESİ TARİFİ
Açık gözenekler, kış sonrasında sararmış ciltlere, eskiden sıkılmış sivilcelere yani hepsi birleşmiş leke yapmış 3′ü bir arada olacak yani hem cildi sıkılaştıracak, hem lekelerle savaş hemde göz altındaki morluklara iyi gelen ve ilk defa açıkladığı müthiş bal kabağı maskesi.
1/4 su bardağı balkabağı suyu (blendırdan yada kuru meyve sıkacağından çıkartabilirsiniz) Yarısını maskemiz için kullanacağız yarısınıda şurup olarak içeceğiz. Zayıflamak isteyenler bu balkabağı kokteylini içebilirler.
- 1 yemek kaşığı maydanoz suyu(2-3 dal maydanoz kaynamış suda 5 dakika demleyin )
- 1 çay kaşığı papatya suyu (maydanoz gibi demliyorsunuz)
- Pirinç unu (iyi bir sıkılaştırıcı ve gerginlik verici)
- Mama şekline gelene kadar karıştırın.

Bu bir maskedir. Ama maskeyi uygulamadan önce cildi ayurveda yağı kullanılmalıdır yada temizlenmelidir. Ayurveda yağını ise sadece Şems Aslanın salonunda uygulandığı ve Türkiyede Ayurveda bayisi olduğunu söyledi. Göz kapağına uygulamayın göz altı morluklarına uygulanabilir. Tüm vücudada uygulayabilirsiniz. Maskeyi uyguladıktan sonra kuruyana kadar bekleyin ılık suyla yıkayın. Bu formül 2009-2010 Dermatologlar yarımaşında 2 milyon doğal tariften 50 tanesinin içinde bu balkabağı maskeside var diye söyledi. Bu maskeyi uyguladıktan sonra cildiniz 18 yaşında gibi görünecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder