Pages

Subscribe:

29 Ağustos 2011 Pazartesi

Yüz Tiplerine Göre Saç Modelleri Şekilleri

Saç insanın dış görünümünde en önemli aksesuarlarından birisidir. Yüz tipine göre seçilen yapılandırılan saç modelleri ve şekilleri ile insan kendisini ön plana çıkartır. İnsanların saç şekilleri kendi ruhlarını yansıtır dolayısıyla yüzünüze uygun saç tipiyle farkınızı ortaya koyun..
Dünyanın en başarılı tasarımcıları, mankenleri, fotoğrafçıları ve ünlüleriyle çalışan Pantene Global Saç Güzellik Elçisi Sam McKnight ise moda dünyasının en tanınmış ve simgeleşmiş saç stillerine imza atıyor. Pantene Global Saç Güzellik Elçisi Sam McKnight, 2010 İlkbahar & Yaz saç trendlerini, sihirli dokunuşlarıyla gösterdiği Pantene Saç Bakım Serisi’nin tanıtımında, saçlarının güzel ve güçlü görünmesi dolayısıyla her kadının kendini güzel hissetmesi için ilk adımın doğru saç bakımını sağlamaktan geçtiğini vurgulayarak, günlük bakım uygulamalarıyla saçın sağlıklı güzelliğinin korunmasının çok önemli olduğunu söyledi.
Sam McKnight “Müşterilerim saçlarının kendileri kadar güzel görünmesi için yardıma ihtiyaç duyuyor. Müşterilerimin saçlarının güzel, sağlıklı ve güçlü görünmesi dolayısıyla kendilerini güzel hissetmeleri için ilk adım, doğru saç bakımını sağlamaktan geçiyor. Günlük bakım uygulamalarıyla saçın sağlıklı güzelliğinin korunması çok önemlidir. Sağlıklı saçlara ulaşmak ve istediğim stilleri yaratabilmek için Pantene şampuan, saç bakım kremi ve saç bakım kürlerinden oluşan üçlü seriye güveniyorum, böylece saçlar güçlenmiş oluyor.”
Kadınların saçlarının ciltleri gibi olduğunu vurgulayan Sam McKnight, şampuanınız cilt temizleme jeliniz, saç bakım kreminiz ise günlük nemlendiriciniz gibidir. Her şampuandan sonra saçlarınıza bakım kremi uygulamayı ihmal etmeyin. Ayrıca, nasıl haftada en az bir kere cilt bakımı yapıyorsanız, saçınıza da özel bakım kürleri ile bakım uygulamanızın önemli olduğunu düşünüyorum” dedi.
MAT VE DÖKÜLEN SAÇLARA GÜLE GÜLE!
Sam McKnight’tan mükemmel güçlü saçlara sahip olmanın sırları
Saçlarınızı güçlendirin
Pantene şampuan, saçın en çok nem isteyen bölgelerini hedef alır ve nemi saç teline hapsederek saçın ağırlaşmadan korunmasını ve onarılmasını sağlar. Saçınızın nem ve besin ihtiyacını karşılamak için her şampuanlamadan sonra bakım kremi kullanmanız çok önemlidir.
*Saçlarınızı sağlıklı tutun*

Saçınız Neden mi? dökülüyor – Saç Dökülmeleri
Islak saçlara aşırı sıcak fön uygulamak, saçın yüzeyine hasar verebilir. Bu nedenle, sırılsıklam saçları fönlemek yerine, saçın fazla suyunu önce havluyla alın. Saçlarınızın en çok ihtiyacı olan kısımlarına, özellikle saç uçlarınıza, Pantene saç bakım kremi uygulayın. Bu bakım ürünüyle inanılmaz sonuçlar elde edebilirsiniz.
Haftalık bakım
Isıya dikkat
Saç kurutma makinesi, maşa veya düzleştirici gibi aletleri haftada birkaç kez kullanıyorsanız, saçınız sıcaklıktan ötürü yıpranıyor olabilir. Pantene saç bakım kremi saçlarınızda oluşan hasarı onarmaya yardımcı olur. Bu aynı zamanda saçın ısıyla şekillendirme cihazlarına karşı korumasını da arttıracaktır.
Yıpranmaları onarmak önemlidir!
Bakım kürlerinin haftada bir kez kullanılması, saçın yapısının sağlamlaşmasına, saç telinin gücünün ve parlaklığının artmasına yardımcı olur. Saç uçlarının da kökler kadar güçlü olması için yeni yıkanmış saçlara Pantene bakım kürünü, saç derisinden uçlara kadar iyice yediriyorum. Ayrıca saçınızı önce sıcak ve nemli bir havluyla, ardından kuru bir havluyla 20 dakika boyunca sarmanızı da öneririm. Bu ürünleri saçınızda 5 dakika bile tutsanız harika sonuçlar elde edersiniz, bu sürenin uzaması, saçı tümüyle canlandırır.
Aylık Bakım
Keyfine varın
Kadınlar genellikle fön çektirmek veya saçlarını boyatmak dışında kuaförlerini pek ziyaret etmezler ama bence ayda bir kuaföre uğramakta yarar var. İster fön çektirmek, ister yeni bir model denemek için olsun, kuaföre gitmek biraz keyif çatmak ve evde uygulayabileceğiniz yeni fikirler edinmek için çok iyi bir yoldur.
Saçınıza da cildiniz gibi bakın…
Şampuan, günlük cilt temizleyiciniz gibi ve bakım kremi ise günlük cilt nemlendiriciniz gibidir. Nasıl ayda bir cilt bakımı yaptırıyorsanız, saçınıza da özel bakım kürleri ile haftalık ve aylık bakım uygulamanızın önemli olduğunu düşünüyorum. Eksiksiz bir bakım için şampuan, saç bakım kremi ve saç bakım kürlerinden oluşan Pantene Saç Bakım Serisi’ni kullanmayı unutmayın.
Pantene Global Saç Güzellik Elçisi Sam McKnight, 2010 İlkbahar & Yaz saç trendlerini anlatırken güçlü saçlara sahip olmanın önemini vurguladı. 2010 İlkbahar & Yaz sezonu saç renklerinde kuralcı olunmayacağını, istenilen stil ve saç renginin kişiye özel yorumlanacağını söyleyen Sam McKnight, istenilen stil veya saç rengine sahip olmak ve arzulanan güçlü saçlar için Pantene şampuan, saç kremi ve saç bakım kürlerinden oluşan seriyi önerdi.
2010 İlkbahar & Yaz modasına damgasını vuracak dört saç trendi
Dağınık topuzlar
Bu stille, saçlardaki bağları gevşetiyoruz diyen Sam McKnight, “Saç modellerinde hem yetişkin hem de çocuksu bir saç modeli yaratmanın rahat ve kadınsı bir şeklini sunuyoruz” diyor. 2010 İlkbahar & Yaz sezonunda, “Kıyafetlerin bitirilmemiş gibi bir havası vardı, bu nedenle saçların da aynı şekilde görünmesini istedik” diyen Sam McKnight, bu stile uygun yumuşak saçlar elde edip saçları ağırlaştırmadan ışıltı katmak için Pantene saç bakım kremini öneriyor.
Endamlı siluet
Bohem karşıtı ve daha özen gösterilmiş saç görünümlerine bir tür geri dönüş olduğunu söyleyen Sam McKnight, “Yapılması için daha fazla çaba sarf edilmesi gereken özel saç şekilleri vardır” diyor. Modellerin her birinin boyunu birkaç santim uzatan kabarık saçlar ve topuzlar yaratan Sam McKnight, “Saçın kabartılmak üzere taranması saçta yıpratıcı etkiye sahip olabilir. Saçınızı her yıkadığınızda Pantene Saç Bakım Serisi’ni kullanmak saçlarınızdaki yıpranmaları hedef alarak, saçlarınızı onarır” diyor.
Uzun dalgalar
Sam bu stil için “İşte bu makyajsız olup makyajlı görünüme eşdeğer nitelikte bir saç stilidir” diyor ve ekliyor:
”Bu stil, göz kamaştırıcılığa daha sade bir yaklaşım getirirken ilhamını fazlasıyla zaman harcanmış lüks görünümden almıştır. Göz kamaştırıcılığa getirilen bu daha sade yaklaşım, özgürlük ve kısıtlamalardan kurtulmayı kasıtlı bir sadelik ile ifade ediyor. Sağlıkla uzayan güçlü saçlar için önerim Pantene Saç Bakım Serisi”.
Örgü geçidi
Örgü saçlar son zamanlarda göz kamaştırıcı hale geldi. Örgü saçlar hakkındaki en güzel şey, bir seferde iki stil elde edebilmektir. Birincisi örgü saçtır ki bu gündüz kullanım için mükemmeldir. Daha sonra ise saçı açıp taradığınızda saçlarınız hacim kazanır ve sizi dışarda bir geceye hazır hale getirecek mükemmel dalgalara sahip olursunuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder