Pages

Subscribe:

29 Ağustos 2011 Pazartesi

Yağlı ve Sivilceli Ciltler için Önleyici Engelleyici Zencefil Maskesi

Yapısı gereği yağlı ciltler sivilce oluşumu için daha elverişlidir. Yağ bezelerinin oksitlenmesi ile sivilce ve siyah noktalara neden ve yüzümüzde bizi oldukça rahatsız eden görüntüye neden olan sivilcelerden kurtulmak, onları engellemek için kullanabileceğiniz yağlı ve sivilceli yüz, ciltler için bakım ve güzellik maskesi ile mümkün.
Yüzümüzde sabah kalktığımızda en son görmek isteyeceğimiz şeylerden birisidir her halde sivilce görmek. Peki sivilcelerden kurtul, sivilce oluşumunu engellemek için neler yapabiliriz, sivilce oluşumunu engelleyebileceğimiz, önleyebileceğimiz bir formül var mıdır?
Evet, sivilce ve akneler için doğal çöüzümüz, zencefil maskesi. Bu maske yağlı ciltlere bakım yaparken aynı zamanda sivilce akne oluşumunuda önlüyor.Hem sivilcesiz pürüzsüz bir cilde sahip oluyorsunuz hemde cildiniz parlak ve canlı bir görünüm alıyor.

Yağlı ciltler, Sivilceli Ciltler ve Akne Oluşumlarını Engelleyen, Geçiren Önleyen Zencefil Maskesi Tarifi:

Malzemeler :
                • 1 çay bardağı zeytinyağı,
                • 1 yemek kaşığı öğütülmüş zencefil,
Maskenin Hazırlanışı ve Kullanımı :
Zeytinyağını hafifçe ısıtıp, içine zencefili ekleyerek, iyice karıştırın. Bu karışımı ince bir tülbentin üzerine koyup, cildinize bu bezleri yerleştirin. 20 dakika beklettikten sonra ılık su ile cildinizi yıkayın. Yüzünüzdeki ve cildinizdeki rahatlamayı ferahlamayı hissedeceksiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder